Museivåningen

dukatbordm800

Foto: Göran Fredriksson – Stockholms stadsmuseum

Dukat för fest i Stora Salen

Stigbergets Borgarrum är en museivåning som går att hyra till föreningar och till privata sammankomster. Våningen rymmer ca 30 personer och passar utmärkt till arbetsmöten, mindre fester, mottagningar, dop och bröllop. Tillställningar avslutas senast kl 23.00. Hyran omfattar; lokalhyra för överenskommen tid, pappersdukar och servetter. Önskas linnedukar istället för pappersdukar tillkommer en mindre kostnad.

Uthyrning och förfrågningar per telefon 08-640 68 35. Hyran betalas till Föreningen Stigbergets plusgirokonto 570 49-9 i direkt anslutning till hyrestillfället. Faktura kan sändas på begäran. Föreningens husmor öppnar och stänger, hjälper till med kaffe- och tekokning, dukning, diskning och städning.

Lokalen uthyrs ej utan husmors närvaro. Hyresgästen avtalar själv med husmor beträffande arrangemang och betalning. Mat kan inte tillagas i lokalerna. Den som hyr anskaffar själv efter samråd med husmor, det man önskar servera. Husmor hjälper gärna till med att rekommendera cateringfirmor.

Fjallgatan_02_TN1024

Här visar vi en video om några föremål i samlingarna